nog 3 weekjes maar.....
Door: Maritza
11 Juni 2006 | Ghana, Accra
Dank jullie wel voor alle lieve verjaardagswensen! Altijd leuk om te ontvangen wanneer je zo ver weg van alles en iedereen bent!
Ik heb uiteindelijk een hele rustige verjaardag gehad, omdat Rianne helaas ziekjes was. De diarree heeft dit keer in wat ergere mate toegeslagen met hevige buikkrampen erbij. Geen pretje dus. Meteen aan de anti-parasieten pillen gegaan en het leek aan te slaan. Op mijn verjaardag gerelaxed bij een zwembad met een goede wc:) Savonds met de familie, waar we nu weer verblijven, appelgebak met wijn gehad en natuurlijk alles boven alles mijn MAGNUM! Het was een chocolade genot met dubbel chocolaag en ook nog is chocolade roomijs.... kortom, vragen om puisten! Maar heb er van genoten en mijn verjaardag was een geslaagde dag!
Morgen hopen we verder te trekken naar Ghana. Ons plan is naar het oosten van Ghana te gaan, bergen en watervallen, en als de visas het toelaten willen we ook nog een stukje Togo meepakken!! Nog veel te zien en te doen dus! Maar eerst hopen dat Rianne morgen wat aan de betere hand is!!
Lieve mensen, de volgende keer toch echt het reisverslag! Heel veel liefs en tot over 3 weken! om precies te zijn: 3 juli zijn wij weer in het land!!!
xxx ritz
12 Juni 2006 - 10:15
Djoeke:
dus een super verjaardag gehad! en maar zeggen dat ik het ben vergeten, maar lief zusje, wacht maar tot je thuis komt!
kus djoeke -
12 Juni 2006 - 19:45
Geeke:
Hi meiss nogmaals gefeliciteerd!!! fijn dat t in elk geval lekker weer was :-) Is mijn kaart goed aangekomen? Mooi was ie hè..
kussszz
Ben in London geweest was ook een feestje, alleen veel bijna-blote-engelsen bbrrrrrrr