Dag - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van maritzabeekman - WaarBenJij.nu Dag - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van maritzabeekman - WaarBenJij.nu

Dag

Door: Maritza

Blijf op de hoogte en volg

21 Augustus 2008 | Nederland, Zwolle

Dus, nog een paar dagen en dan loop ik aan de andere kant van de wereldbol!
Ik hoop jullie via deze site weer volop op de hoogte te kunnen houden van alle avonturen!

Maar nu eerst een 3 weken lange rondreis met zus en moeder...Iguazu watervallen en de Andes!

Houd jullie taai in Nederland en houd mij vooral op de hoogte van alle gebeurtenissen!

Liefs Maritza

• 21 Augustus 2008 - 08:33

Geek:

Hi lieve meis,

afscheidstournee afgerond?

heel veel plezier en heel terugkomen!!

xx

• 21 Augustus 2008 - 08:49

Elly En Trudy:

Lieve Maritza,
    Een hele goede tijd gewenst, eerst met je moeder en zus en daarna als bijna dokter! Wij zijn nieuwsgierig naar je belevenissen!
    Hartelijke groeten,
    Elly en Trudy

• 21 Augustus 2008 - 09:39

Miranda:

Ik heet u van harte welkom aan deze kant van de evenaar, het is ernstig aan te raden! Ik hoop je nog even te spreken voor je de hort op gaat meis!

• 21 Augustus 2008 - 15:49

Djoeke:

Ik heb er helemaal zin in en benieuwd naar je jaloersmakende verhalen! kijken of ze met de mijne overeenkomen!

• 29 Augustus 2008 - 15:50

Fiana:

Hee meis! Hopelijk heb je een goede vlucht gehad en ben je aan het genieten van de eerste dagen in het warme en vast mooie argentinie.. Ik ben erg benieuwd naar je verhalen. liefs