aangekomen... - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van maritzabeekman - WaarBenJij.nu aangekomen... - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van maritzabeekman - WaarBenJij.nu

aangekomen...

Door: Maritza

Blijf op de hoogte en volg

28 Augustus 2008 | Argentinië, Buenos Aires

Dag allemaal,

even en snel berichtje om te zeggen dat we heel aangekomen zijn zonder problemen!!

Ik heb Virginia, Argentijnse meisje bij wie ik de komende maanden zal gaan wonen,al leren kennen en ze lijkt me erg gezellig en aardig! Verder zijn we nu met onze rondreis begonnen, als eerste de watervallen van Iguazu. Het is hier waanzinnig mooi!

Details komen later,

liefs Maritza

• 29 Augustus 2008 - 09:54

G:

shit! dat ging allemaal veel vlugger dan ik in de gaten had.. nou hebben we niet meer gebeld! mja.. die maanden gaan altijd sneller dan je denkt, en gelukkig hebben we de mail :) veel plezier, geniet! knuff

• 31 Augustus 2008 - 08:57

Anne(marie:-):

Hola Maritza!
    Como estas?? Nog lekker aan het genieten van je rondreis? Klinkt goed zeg.. Heb je lekker weertje bij?
    Geniet ervan en alvast heel veel succes volgende week als 't echte leven gaat beginnen! (we missen je wel hoor!!!)
    liefs Anne